25 de febrero de 2013

Cupcakes de maduixes



Ingredients:

Per al bescuit
12 cupcakes o 48 mini cupcakes
 120 gr. de mantega tova sense sal
180 gr. de sucre
2 ous M 
230 gr. de farina
2 culleradetes de llevat Royal
120 ml. de llet semidesnatada 
1 culleradeta d’ extracte de vainilla 
200 gr. de maduixes

Per a la crema
250 gr. de mantega tova sense sal 
400 gr. de sucre glass
3  cullerades de llet 
240 gr. de maduixes


Per la decoració 
12 maduixes    


Preparació:


 Escalfem el forn a 180º (160º si és amb ventilador)
Preparem la safata para cupcakes amb les càpsules de paper.
Piquem les maduixes en trossets petits. I les reservem.
Tamisem la farina amb el llevat en un bol i ho guardem. 
Batem la mantega amb el sucre fins que se integrin i  la barreja s'aclareixi.
Afegim els ous un a un, batent fins que se integrin.
Posem la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins tenir la massa lligada.
A continuació, afegirem la llet, mesclada amb l’ extracte de vainilla, i tornarem a batre.
Ara ja podem posar l’altra meitat de la farina i  batrem a velocitat baixa fins que la mescla sigui homogènia. Incorporem les maduixes amb l’ajuda d’una espatula.
Repartim la mescla en les càpsules, sense omplir-les  mes de 2/3.
Posem al forn  22-25 minuts o fins que al punxar-les amb un escuradents surti net.
Deixem templa 5 minuts en la safata desprès els traiem i els passem damunt d’una reixeta per a que s’acabin de refredar i les capsules no agafin humitat la qual cosa faria desenganxar els papers de la massa.
Per  preparar el buttercream, triturem les maduixes amb una picadora.
A continuació hem de tamisar el sucre glass i col-locar en un bol junt amb la mantega i la llet. 
Batrem al menys 4 minuts mes a velocitat alta fins que la mescla sigui plenament integrada. Incorporem les maduixes i tornem a batre.
Decorem-los amb la manega pastissera amb  una boquilla de punta rodona i un troset de maduixa natural.

No hay comentarios:

Publicar un comentario