24 de febrero de 2013

Macarons amb crema de formatge




Ingredients:

125 gr. d’ametlla molta
175 gr. de sucre glass
3 clares
75 gr. de sucre fi
colorant d'aliments en pasta


Preparació:

Escalfar el forn a 175º C (aire dalt i baix). Forra una placa para forn amb paper vegetal o fer servir un tapet de silicona amb els cercles marcats.
Mesclar les ametlles moltes amb el sucre glass i tamisar al menys dues vegades per aconseguir que ens quedi ben fi.
Batrem les clares a punt de neu. Afegir primer 1/4 del sucre fi, i desprès la resta mentrestant ho estàs batent en la batedora a alta velocitat.
Afegir la mescla d’ametlla a les clares a punt de neu de forma envolvent amb l’ajuda d’una espàtula de silicona i mesclar amb cura fins que ens quedi ben suau i consistent.
Per últim, incorporar la piscà de colorant si els volem fer de colors.
Emplenar  una mànega amb la preparació anterior i fer cercles damunt el paper vegetal los podeu dibuixar abans. La manega ha d’estar perpendicular a la placa, casi tocant-la. Apretar la manega fins obtenir la mida desitjada, desprès deixar d’apretar i aixecar fent un moviment de monyeca i  passar al següent .
Deixar  espai entre els macarons.
Donar uns copets a la part de baix de la placa varies vegades per eliminar les bombolles d’aire i deixar reposar els macarons fins que estiguin secs al torcar-los.
El temps d'assecat pot variar molt depenent del clima. Quan els tinguem secs els posarem al forn uns 12 a 15 minuts.
Una vegada cuits i gelats passarem a omplir-los.



Frosting de formatge:

115 gr. de mantega tova
220 gr. de formatge en crema
230 gr. de sucre glass (tamisat)


Batrem amb una batedora el formatge (a temperatura ambient) i la mantega fins aconseguir una mescla suau i sense grumols.
Afegirem el sucre glass tamisat a poc a poc i continuarem baten fins que quedi tot ben lligat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario