14 de febrero de 2013

Cupcakes de xocolata

Sant Valentin !!!!!!





Ingredients :

(per unes 12 magdalenes)

-125g. de farina amb llevat
-125g. de mantega tova
-100g. de sucre llustre
-2  ous
-50g. o 4 cullerades de cacau en pols  mesclades amb 2 cullerades d'aigua   bullin       
-1 ó 2 culleradetes  de vainilla
-1 culleradeta de llevat


Preparació :

Calenta el forn a 180º C.  

Col·loca les capsules de paper en la safata de motlles.
Introduíem la mantega i el sucre en un bol i ho mesclem be fins tenir una massa cremosa ara anirem afegim un ou darrera l’altre  no posarem el segon fins que el primer no estigui integrat a la massa.
Mesclar el ingredients  en pols (farina i llevat) pasar-ho per un tamís i incorpora-ho  poc a poc a la massa ara ja es pot posar la xocolata desfeta amb l'aigua i la vainilla  si la massa ens quedes un pel espessa podríem  afegir unes culleradetes de llet fins  aconseguir una massa suau i solta.
Repartir  la massa en les capsules de paper que has col·locat a la safata, fins mes o menys  la meitat, i  cou durant  15-20 minuts.
Passat aquet  temps  treu-les del for deixa-les refredar 5 minuts al motlle i desprès  passa-les  a una reixeta perquè  es refredin del tot.



Buttercream de Nutella:

150g. de mantega sense sal
150g. de sucre glass
3 cullerades  grans de Nutella

Traiem  la mantega de la nevera entre una hora i dues  hores abans  de fer el buttercream. Tamisem el sucre, batem la mantega amb el sucre fins que la mescla s’aclareixi.
Afegim les cullerades de Nutella i batem fins que la mescla estigi cremosa.
I ja està mànega pastissera boquilla i ha decorar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario