23 de febrero de 2013

Whoopies nesquik de maduixa


Ingredients: per fer “Whoopies”

 - 350 grams de farina
 - 180 grams de mantega sense sal
 -150 grams de sucre
 -1  ou
 - 1 culleradeta de llevat
 - 1 culleradeta d’essència de vainilla
 -60 ml de buttermilk (llet templada i una cullerada de vinagre)

Preparació:

Prees calfem el forn a 180º i preparem la safata amb paper vegetal.
Batem la mantega i el sucre, afegim  l’ essència i  el ou, i seguim batent.
Afegim el buttermilk. Per últim posem la farina (esta prèviament tamisada) amb el llevat  mesclant-ho lentament per que no quedin grumolls. Ha de quedar una massa molt  consistent.
Posarem la massa a una manega pastissera amb una boquila de punta  gran i rodona i farem petits cercles damunt del paper de forn separats uns dels altres ja que creixeran.
Posem al forn 8-10 minuts, o fins que tinguem les vores daurades.
Traiem la safata del forn i els deixem reposar 5 minuts. Desprès els passem a una reixeta per refredar-los.
Jo he farcit el meus whoopies de buttercream de nesquik de maduixa però es pot canviar el farciment al vostre gust.



Ingredients:

- 250 g de mantega sense sal
- 400 g de sucre glass
- 60 ml de llet
- 3 cullerades de nesquik de fresa

Preparació:

En un bol mesclem la llet amb el nesquik fins que es dissolgué be, afegim el sucre tamisat i la mantega a temperatura ambient i batrem  a velocitat baixa un minut, desprès batrem uns 4-5 minuts a velocitat alta.

El buttercream se haurà fet  cremós i totalment homogeni, si volem donar un color rosa mes intens, podem afegir una gota de colorant en pasta rosa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario