8 de marzo de 2013

Cupcakes Carrot Cake


Ingredients per a 12 cupcakes:

140 gr. de farina
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de canyella
2 ous
115 gr. de sucre moreno (integral)
120 ml. oli d’oliva suau (mai oli d’oliva verge)
200 gr. de pastanagues (pelades i rallades)
1 culleradeta d’extracte vainilla


Preparació:

Escalfem el forn a 160º. (aire calent a baix i a dalt).
Preparem la safata per a cupcakes amb les capsules de paper.
Tamisem la farina amb la canyella i el bicarbonat i reservem-los.
Rallem o piquem amb una picadora la pastanaga i ho deixem preparat.
En un bol, batem els ous amb el sucre i l’oli.  Incorporem la farina poc a poc fins tenir-ho tot ben lligat.
Ara es el moment de posar-li l’extracte de vainilla.
Amb l’ajuda d’una espàtula afegirem la pastanaga rallada.
Omplim les capsules per a cupcakes fins 3/4 de la seva capacitat.
Posem al forn 20-22 minuts o fins que al punxar-los amb un escuradents sortiges net.
En acaba el temps de cocció els deixarem reposar a la safata uns 5 minuts passat aquet temps traure’ls de la safata i deixar-los damunt d’una reixeta.



Per decorar-los:

125 gr. de formatge en crema fred  (tipus Philadelphia)
60 gr. mantega ( temperatura ambient)

300 gr. de sucre glass
1 cullerada de llet

Batem la mantega, amb el sucre glass i la cullerada de llet amb una batedora.
Una vegada  s’ha mesclat tot be, posem el formatge en crema, que ha d’estar ben fred. Batem uns minuts mes fins que sigui  blanc i cremós.
Decorem los cupcakes amb la boquilla 1M de Wilton. Per acabar-los de decorar podeu fer una pastanaga de fondant (també podeu comprar les pastanagues fetes).


No hay comentarios:

Publicar un comentario