5 de diciembre de 2015

Arbre de Nadal de pasta de full

Un cop entrem al mes de desembre ja ens posem en "mode Nadal", és el moment en què comencem a pensar en la decoració nadalenca, els menjars, els rega.ls, etc..
I per ajudar-vos us deixo la recepta i el pas a pas d'aquest deliciós i bonic arbre de Nadal, és un postre fàcil de fer, us poden ajudar els nens a preparar-ho i ser el berenar d'una bona tarda.


Ingredients:
  • Dos planxes de pasta de full rectangular (he fet servir la refrigerada del Lidl)
  • Un pot de Nocilla (o la marca que ens agradi)
  • Un ou per a pintar


Preescalfem el forn a 180º. Folrem amb paper d'enfornar una safata de forn i posem una làmina de pasta de full i sobre ella extenem una capa generosa, de xocolata ... en el meu cas he posat Nocilla...


                         Posem l'altra làmina a sobre.


               Marquem unes línies que ens formin un triangle, així



I amb un ganivet o si teniu, l'ideal és un tallapizzes perquè talla molt bé la massa i no arrossega la xocolata.
I ara, anirem fent talls horitzontals, sense arribar al centre
Ja tenim tots els talls fets



I ara, anirem retorçant cada tros, de baix a dalt.
Amb un tallador d'estrella, retallem un estel, aprofitant les retallades
Batem un ou i pinzellem tota la superfície amb l'ou batut.
El tindrem al forn uns 18-20 minuts o fins que la pasta de full estigui daurada.


Espero que us hagi agradat i proveu de fer-ho, 
segur que us agradarà.
fins aviat!!

2 comentarios:

  1. Ens ha sigut molt útil, i és molt fàcil de fer. Gràcies Carme!!������

    ResponderEliminar