8 de marzo de 2013

Cupcakes Oreo I




Ingredients:
2 ous
140 gr. de sucre
115 gr. de farina
120 gr de mantega (tova)
2 cullerades i mitja de cacau sense sucre (tipus valor)
1 culleradeta de llevat químic (Royal)
1 culleradeta d’extracte de vainilla
60 –70 ml. de llet
6 cullerades de Oreo rallades (jo les trituro amb la picadora)


                              Preparació:

Calentem el forn a 160º. Si es amb ventilador baixar la temperatura a 150º.
Preparem los papers per cupcakes i la safata on els posarem.
En una gerra, mesclem la llet amb l’extracto de vainilla.
Tamisem junts la farina, el cacau, les oreo triturades i el llevat quimic.
En el bol de la batedora (o amb batedora manual), batem el sucre amb la mantega fins que sigui cremós. Afegim els ous un a un. A continuació, incorporem la meitat de la mescla de farina i cacau. Després  la llet i per últim la resta de farina.
Repartim  la mescla entre los papers de cupcakes, sense omplir-los mes de 3/4.
Posem al forn 10-12 minuts o fins que al punxar-los amb un escuradents surti net de pasta.
No obrir mai el forn abans dels primers 10 minuts.
Els traiem del forn i deixem templa en la safata 5 minuts després los passem a una reixeta per que es refredin del tot.

Per la buttercream de Oreo:

220 gr. de mantega sense sal i tova 
400 gr. de sucre glass
1 culleradeta d’extracte de vainilla
6 culleradetes de llet
4  cullerades de oreo  triturades mes o menys això al gust de cadascú.
1 paquet de galetes oreo mini

Posar-ho tot junt en un bol i mesclar-ho a velocitat baixa un minut, després a velocitat mitja durant 4 minuts. Es molt important tamisar las galetes... si no, se vos embussarà la manega pastissera.
Per últim posar al damunt una mini oreo.

2 comentarios: