21 de abril de 2023

Roses de merenga

Roses en piruleta especial Sant Jordi.




Per a fer les roses:
100 gr. de clares d'ou (Aprox. 4 ous)
200 gr. de sucre blanc
Un rajolí de suc de llimona
Colorant de gel
Palets de fusta

Per començar, posarem a escalfar al bany maria les clares d'ou i el sucre i amb unes varetes anirem remenant fins que el sucre es dissolgui.
A continuació afegim el rajolí de suc de llimona i amb una batedora de varetes comencem a batre fins que ens quedi una merenga consistent.
Un cop aconseguit la merenga el retirem del bany maria i continuem batent fins que el bol es refredi.
Quan donem la volta al bol i la merenga no caigui sabrem que està llest.
Seguidament separarem la merenga en tants bols com colors volguem fer.
Un cop separada la merenga afegim el colorant i ho barregem bé amb ajuda d'unes varetes.
A continuació ho posem en una màniga pastissera amb broquet estrellat, jo utilitzo la 2D de wilton.
Sobre una safata coberta amb paper de forn posem separats els palets per a cake pops i fem les roses sobre les puntes dels palets.
Començarem fent un cercle des del centre cap a fora.
Quan ja les tinguem totes les enfornem durant una hora a 100°C.
Transcorregut el temps les traurem del forn i les deixarem refredar sobre una reixeta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario