18 de abril de 2017

Macarons de maduixa

MACAROSN DE MADUIXA

INGREDIENTS: 20-25 macarons

70 grs. de clares d'ou (2 clares aprox. d'ous L)
140 grs. de sucre glass
80 grs. d'ametlla mòlta
20 grs. de sucre
Colorant en gel Rose de Wilton

Per al farciment:
100 ml. de nata per muntar
100 grs. de xocolata blanca Nestlé Postres
10 grs. pasta de maduixa de HomeChef



PREPARACIÓ:

Tamisem dues vegades l'ametlla i una el sucre glass. Barregem tots dos ingredients i tamisem dues vegades més. Reservem.

Muntem les clares a punt de neu. Quan comencin a muntar incorporem el sucre i el colorant en gel. Acabem de muntar.

Anem tirant, a manera de pluja, la barreja d'ametlla i sucre glass i barregem , així fins abocar la totalitat. Aquesta és una de les claus per aconseguir uns bons macarons, el punt òptim de batut, hem d'aconseguir una barreja brillant, llisa i que caigui en forma de cinta, aquest serà el punt perfecte.

Introduïm la barreja en una màniga pastissera amb un broquet rodona, jo sempre faig servir la 1A de Wilton. Formem els macarons sobre paper d'enfornar amb ajuda d'una plantilla i deixem assecar.

Una vegada que toquem la superfície i no se'ns enganxi als dits, estaran a punt per a ser forn. Preescalfem el forn a 140ºC i posem al forn durant 10 minuts.

Deixem refredar i reservem en un tupper a la nevera durant 24 hores. Passat aquest temps preparem el farcit i omplim.

Per al ganache de xocolata, posem la nata en un cassó fins que arrenqui el bull, afegim la xocolata a trossos i remenem fins a la seva completa dissolució. Incorporem la pasta de maduixa i remenem. Deixem refredar i reservem a la nevera un parell d'hores. Ho batem lleugerament i introduïm en una mànega pastissera. Posem una mica de barreja damunt d'una tapa de macaron i tapem amb una altra prement lleugerament.

Fuente de la receta "Las recetas MJ"


Macarons uns delicats mossos de maduixa 🍓



No hay comentarios:

Publicar un comentario