Una delícia.
Trena de pasta de full amb nous, panses, ametlles i cabell d'àngel.
Amb pasta de full comprada es fa en un moment i està molt bona.
Ingredients:
1 massa de pasta de full fresca (rectangular)
Cabell d'àngel
Nous
Panses
Ametlles laminades o en granet
Mitja llimona
Sucre glas
Mantega
1 ou
Preparació:
Primer posarem la pasta de full completament plana i l'untarem amb una capa fina de cabell d'àngel, deixant un centímetre de massa per cada costat sense untar.
Després tirem al gust les nous una mica trossejades i les panses prèviament posades en remull uns 10 minuts perquè s'hidratin.
Ara farem un rotllo amb la massa. Un cop enrotllada, la col·loquem horitzontalment i tallem amb el ganivet per la meitat (de dreta a esquerra) deixant una cantonada sense tallar. I anirem enrotllant cada braç creant una trena.
Un cop tingueu feta la trena, la untem amb ou batut i li posem ametlles laminades per sobre. Abans de ficar-la al forn hi posarem uns trossets de mantega per sobre.
Finalment, fiquem la trena al forn prèviament escalfat a 200 º fins que la trena es dauri. Treure, deixar refredar i untar amb glaça.
La glaça la farem amb un rajolí de llimona espremuda i unes cullerades de sucre glas fins que espesseixi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario