Uns muffins de nabius tipus Starbucks amb una cobertura de crumble fets a casa.
Un cos esponjós, un sabor dolç amb tocs àcids i tan tendres que semblen de cotó.
Ingredients:
Pel topping
-93 gr. de farina de blat tot ús
-67 gr. de sucre
-56 gr. de mantega sense sal derritida
-5 gr. de canyella en pols (cullereta de postres)
Pels muffins
-437 gr. de farina de rebosteria
-15 gr. de pols de coure (Royal)
-200 gr. de sucre
-2 gr. de sal
-5 ous lleugerament batuts
-184 gr. de llet amb una 1 cullerada de suc de llimona (deixeu reposar aquesta barreja 5 minuts abans d'usar a la recepta)
-140 gr. de mantega sense sal fosa ia temperatura ambient
-10 ml. d´extracte de vainilla
-Entre 200 i 250 grams de nabius / blueberries
-Ratlladura d'una llimona
Preparació:
Preescalfar el forn a 225 º. Preparar un motlle per coure cupcakes amb les seves càpsules de paper i reservar.
Primer, prepareu el topping. Per això, col·locar tots els ingredients en un bol mitjà i barrejar amb l'ajuda de 2 forquilles fins a tenir una textura similar a la sorra (no passa res si no queda una barreja uniforme) i reservar.
Començarem mesclan en un bol els ingredients secs ( la farina, la pols de coure, el sucre i la sal, barrejar fins a incorporar.
Posteriorment, afegiu els ingredients humits a la barreja d'ingredients secs; primer els ous i la llet i batre just fins a incorporar (preferiblement amb batedora, encara que es pot fer manualment). Després, afegir la mantega fosa i la vainilla i batre el que és just fins que s'incorporin. És important no batre gaire aquesta barreja.
Finalment, afegir els nabius / blueberries i la ratlladura de llimona i incorporar a la barreja amb moviments envoltants, utilitzant una espàtula de goma. Barrejar fins haver-los distribuït per tota la mescla. És important no fer servir batedora ni varetes en aquest pas.
Distribuir la massa al motlle prèviament preparat. Després de tenir la massa a cada càpsula de paper, cobrir generosament amb la barreja de topping preparada prèviament.
Portar al forn. Tot just es fiquen els muffins al forn reduir la temperatura a 200º. Enfornar per 20 minuts o fins que es vegin daurats i en introduir un escuradents en un dels muffins aquest surti sec.
En treure del forn, deixar al motlle per 5-10 minuts. Desemmotlleu-ho, i serviu-ho. Mantenir en un lloc fresc i sec o en un envàs hermètic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario