Les magdalenes de sempre les que vam menjar a casa de petits.
Aquesta és una magdalena tova, tendra, sucosa i saborosa.
A aquesta mateixa recepta hi pots afegir llavors de xocolata, poma, ametlles laminades...
Ingredients:
3 ous
250 gr. de sucre
La ratlladura de 1 llimona
75 gr. d'oli d'oliva suau
125 gr. de nata per cuinar
250 gr. de farina normal
12 gr. de Royal
Sucre per decorar
Preparació:
Poseu el sucre i la ratlladura de llimona en un bol.
Munta l'accessori varetes. Afegeix-hi els ous i bat-ho durant 5 minuts a velocitat màxima.
Afegeix l'oli i la nata, i bat durant 1 minut més a velocitat mitjana.
Tamisa la farina juntament amb el llevat (Royal). Afegeix a la barreja. Integra sense batre a l'excés ia velocitat mitjana.
Preescalfeu el forn a 250ºC, calor amunt i avall.
Aboca la barreja als papers per a magdalenes que tindràs preparats en un motlle rígid especial perquè en pujar no perdin la forma i fica el motlle al frigorífic durant 20 minuts.
Posa sucre per sobre abans de ficar-les al forn.
Abaixa el forn a 220ºC i fica les magdalenes. Forneja durant 10 minuts a 220 º, i deixa de 3 a 5 minuts més a 200 ºC. Temps total: uns 15 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario