9 de mayo de 2020

Galetes d'encaix

Unes precioses galetes d'encaix, ideals per regalar o simplement per tenir a casa quan vénen convidats.



INGREDIENTS
250 gr. de mantega a temperatura ambient
125 gr. de sucre glas
325 gr. de farina
1 cdta. d'extracte de vainilla
5 gr. de llevat Royal



ELABORACIÓ
Tamisem la farina amb ell llevat. Reservem.
Batem la mantega i anem afegint cullerada a cullerada el sucre glacé sense deixar de batre.
Continuem batent i incorporem l'extracte de vainilla.
Afegim la farina i barregem amb una espàtula.
Retirem la massa de l'bol, l'estirem amb un corró de guies, i deixem reposar estirada sobre una safata a la nevera uns 30 minuts.
Preescalfem el forn a 180ºC.
Traiem la massa de la nevera i procedim a tallar amb els talladors passant després a la safata d'enfornar.
Un cop haguem acabat amb la decoració, posem al forn a 180 º C uns 15 minuts o fins que vegeu que les vores comencen a daurar-se. En aquest moment, retirem de l'forn i deixem que refredin sobre una reixeta.




Queden precioses..

No hay comentarios:

Publicar un comentario