14 de julio de 2017

Blondie Cheesecake

Ingredients: per a un motlle desmotllable de 24 cm. de diàmetre:

175 gr. de galetes tipus Digestive.
100 gr. de mantega.
20 gr. d'ametlla en pols.
750 gr. de formatge mascarpone.
200 ml. de nata per muntar (amb almenys un 35% de matèria grassa).
100 gr. de sucre glacé.
4 ous.
3 cullerades de farina.
180 gr. de xocolata blanca.
1 culleradeta d'extracte de vainilla.



Preparació: del pastís de formatge i xocolata blanca

Per a la base has de triturar les galetes tipus Digestive fins convertir-les en pols. Ajuda't de l'accessori picador de la teva batedora o fes-ho amb un morter.
Fon la mantega al microones.
En un bol afegeix la pols de galetes, juntament amb l'ametlla mòlta i la mantega fosa. Barreja bé fins que tots els ingredients quedin ben mullats en mantega.
Col·loca un paper de forn a la base d'un motlle desmotllable i tira la barreja de galeta i mantega. Aplana amb una cullera o espàtula fins a obtenir una base compacta. Veuràs que queda prou humida, la idea és que al menjar-estigui tendra. Guarda el motlle a la nevera mentre prepares el farciment.
Posar la xocolata blanca en l'accessori picador de la batedora i tritura-ho fins deixar-lo molt ben picat. Reserva.
Preescalfa el forn a 175 graus.
Afegeix a un bol el formatge mascarpone juntament amb la nata i bat amb una batedora de varetes a velocitat baixa fins que tots dos ingredients integren.
Afegeix el sucre glacé i continua batent.
A continuació, afegeix els ous d'un en un i segueix batent. No afegeixis un nou ou fins que l'anterior estigui integrat en la barreja.
Després incorpora 3 cullerades soperes plenes de farina i continua batent fins a obtenir una massa homogènia.
Finalment tira l'extracte de vainilla i la xocolata blanca picat i integra'ls amb la resta d'ingredients.
Aboca aquesta massa sobre la base de galeta que tenies a la nevera i allisa bé amb una espàtula.
S'enforna el pastís de formatge i xocolata blanca durant 1 hora a 175 graus.
Deixa refredar amb la porta del forn entreoberta durant 2 hores més, fins que estigui totalment freda.
Passat aquest temps guarda el pastís a la nevera. El millor és deixar-la d'un dia per l'altre perquè agafi cos.
L'endemà desemmotlla el pastís i serveix-la ben freda.
Es pot menjar tal qual o aconpañada d'una bona melmelada de maduixes o fruits vermells. Però en aquesta ocasió el pastís era per a una celebració i l'hem decorat amb uns macarons i una crema de toffee.


I ja només et queda gaudir d'aquesta deliciosa pastís de formatge i xocolata blanca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario