19 de agosto de 2013

Pastis llet merengada I

Per a la base:

160gr de galetes tipus Napolitana amb canyella (també poden ser galetes Maria)
50gr mantega

Per a la crema:

400ml de llet merengada (llet bullida amb sucre, canyella en branca i pela de llimona)
400ml de nata líquida per muntar
150 gr de sucre
2 sobres de quallada




Preparació:
Triturem les galetes amb una picadora i les barregem bé amb la mantega fosa.
Fem una base prement bé amb una cullera al fons del motlle i el reservem a la nevera.

Mentre la base es va refredant, preparem en un cassó els 400ml de nata, el sucre i la meitat de la llet merengada, i el posem a escalfar. D'altra banda en la llet que ens queda dissolem els dos sobres de quallada.
Quan la barreja anterior comenci a bullir, afegim el got de llet amb quallada i remenem bé perquè no quedin grumolls.

Ho retirem del foc i ho posem amb cura en el motlle. Ho deixem refredar a la nevera i en unes hores ja tenim el PASTÍS!!

Jo us recomano fer-la de un dia per l'altre, però si aneu amb presses doncs unes 4 hores són suficients perquè qualli.

Podeu decorar el pastís amb una mica de canyella en pols.
Us asseguro que serà un èxit, comprovat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario