22 de enero de 2021

Cupcakes Oreo II

Ingredients:
2 ous
140 gr. de sucre blanc normal
120 gr. de farina
120 gr. de mantega
3 cullerades de cacau en pols sense sucre (Valor en el meu cas)
1 culleradeta de llevat químic
1 culleradeta d'extracte de vainilla
60 ml de llet
2 paquetets d'Oreo



Ingredients per a la buttercream:
220 gr. de mantega sense sal a temperatura ambient
400 gr. de sucre glass
1 culleradeta d'extracte de vainilla
6 culleradetes de llet


Per decorar:
1 paquetet de Oreo mini




Encenem el forn a 160ºC i tot seguit deixem ja preparades les capsuletes a la font de forn.
En un bol es tamisa la farina juntament amb el cacau i el llevat.
En un got unim la llet amb la vainilla.

A continuació batem la mantega amb el sucre, fins que estigui cremós, afegim els ous i seguim batent. Afegim la meitat de la barreja prèviament feta de farina, cacau i llevat. Després afegim la llet amb vainilla i les galetes. Finalment afegim la resta de barreja de cacau. Quan la barreja estigui cremosa la repartim entre les càpsules, procurant omplir només 2/3 parts de cadascuna i les fiquem a l'forn uns 14 minuts o una miqueta més (fins que punxis un cupcake i el ganivet surti net). Els traiem de forn i quan ja no cremin els passem a una reixeta para que vagin refredant.

Mentrestant, preparem la buttercream
La buttercream és molt fàcil de preparar, tamisar tot el sucre glass (que és el adequat perquè surti perfecta i suau) afegir la resta d'ingredients i començar a.batre primer molt a poc a poc perquè no neu sucre per tota la cuina i després pujar la velocitat perquè tot s'integri bé.

Es posa la barreja a la màniga pastissera i s'adornen els cupcakes. Els guardo de seguida a la nevera perquè no perdin res de consistència i els trec una estoneta abans d'anar a menjar-los. 
I per acabar es poden decorar amb una mini oreo.

Espero que els gaudiu tant com jo.






No hay comentarios:

Publicar un comentario