1 de mayo de 2013

Cheesecake de maduixes


Ingredients:

Per a la base:
180 gr. galetes
60 gr. mantega

Per al farciment:
680 gr. formatge cremós (tipus Philadelphia)
3 ous
230 gr.sucre
225 gr.de nata líquida
1 cda. de vainilla



Preparació:

Greixem un motlle rodó desmuntable i folrem la base amb paper parafinat tot seguit piquem les galetes amb un robot de cuina o bé posant-les en una bossa de plàstic i triturant-les amb un corró.
A continuació afegim la mantega que prèviament haurem fos i la incorporem a les galetes, movent fins que les molles quedin humides i obtinguem una mescla homogènia.
Passem aquesta mescla al motlle, el premsem amb força sobre la base i el refrigerem mentre preparem el farcit.
Ara per al farciment batem amb la batedora el formatge crema, el sucre, la cullerada de vainilla i la nata líquida fins a obtenir una barreja homogènia. Seguidament afegirem els ous, un a un, batent bé després de cada addició.
Aboquem el preparat sobre el motlle i ho posem al forn, preescalfat a 180 º, durant una hora aproximadament o fins que punxem i surti net.
Passat aquest temps, apaguem el forn i deixem refredar el pastís amb la porta ajustada.
Quan estigui fred, el refrigerem i ho deixem reposar com a mínim durant unes 6 hores perquè prengui cos.
Al moment de servir desemmotllarem el motlle i decorarem el pastís amb unes maduixes tallades a làmines, si el preferim mes dolç podem posar una base de melmelada de maduixa abans de les maduixes tallades


No hay comentarios:

Publicar un comentario