31 de marzo de 2023

Galetes craquelades de llimona

Galetes de llimona craquelades, amb suau gust de llimona i cobertura de sucre glas.





Ingredients:
-30 gr.mantega toveta
-50 gr.sucre
-Ratlladura d'una llima
-1 ou 
-40 ml. suc llima
-160 gr. farina
-1/2 culleradera Royal
-Un pessic de sal
-Sucre glass per arrebossar



📌
Barregem la farina juntament amb el llevat químic i la sal. Tamisem i reservem. En un recipient fondo barregem la mantega a punt pomada (és a dir, molt tova) amb el sucre, treballem amb una forquilla fins barrejar-ho. Afegim la ratlladura i el suc de llimona i barregem. Ara afegim l'ou i barregem de nou. Semblarà que s'ha tallat la barreja, però no passa res. 

📌
Ara afegim la barreja de farina i barregem fins a formar una massa homogènia i toveta. Fem una bola la emboliquem i deixem refredar una hora a la nevera. 





Passat aquest temps dividim la massa en boletes, procurant que siguin de la mateixa mida, i arrebossem generosament en sucre glacé. 



📌
Col·loquem en una safata de forn coberta amb paper vegetal i coem al forn, pre escalfat a 180 º C, durant uns 15 minuts. El temps dependrà de la mida de les boletes.




En qualsevol cas, no han de daurar-se. Traiem la safata de forn i deixem refredar abans de consumir. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario