18 de noviembre de 2021

Arbres de Nadal amb brownie

Una magnífica idea per al sopar de la nit de Nadal és servir de postres uns brownies d'arbret de Nadal
El Nadal és una data en què cuidem fins al més mínim detall perquè la nostra família i convidats se sentin a gust.
També és un moment per compartir amb els nostres fills, néts, amics... i preparar postres és una bona manera de fer-ho.






Ingredients Brownie:
60 gr. de cacau pur sense sucre
113 gr. de mantega sense sal
2 ous L
175-200 gr. de sucre bru
30 gr. de farina de reposteria
1 culleradeta d'essència de vainilla
1 mica de sal


Preescalfar el forn a 165ºC i greixar o cobrir amb paper sulfuritzat un motlle quadrat d'uns 20 centímetres de costat.
Fondre la mantega amb el cacau en pols, remenant a foc lent fins aconseguir una barreja homogènia i suau. Retirar i deixar refredar uns minuts. Tirar en un recipient mitjà i afegir els ous un a un, i la vainilla, batent amb unes varetes.
En un altre recipient barrejar la farina amb el sucre, la sal i les nous. Incorporar a la barreja de cacau i remoure bé però amb suavitat, fins a tenir una massa homogènia, sense grumolls secs. Omplir el motlle i enfornar durant uns 35-40 minuts. Esperar que es refredi. 
Per tallar primer fer tires i drespres tallar els triangles.





Ingredients per la glaça:
350 grs de sucre impalpable
1 clara
1 culleradeta de suc de llimona

Per la decoració:
Confits de xocolata
Palets plàstics


Per preparar la glaça, barregeu la clara amb el suc de llimona en un recipient i barregeu-ho amb ajuda d'una batedora elèctrica. Incorporar el sucre impalpable en forma de pluja fins que la glaça reial quedi brillant i es formin pics sòlids.

Decorar cada un dels triangle de brownie en ziga-zaga, col·locar les decoracions nadalenques per simular les boles, clava un palet a la part inferior del mateix. Deixar assecar fins que el glacejat s'endureixi.


UNA ALTRA DECORACIÓ




Una altra decoració que podem fer amb el brownie són aquests graciosos barrets de papa noel per fer-los necessitarem tallar cercles petits.

Per començar a muntar les gorres, hem de rentar i tallar la part de dalt de cadascuna de les maduixes i muntar la nata amb sucre glass. Col·loquem els cercles de brownies sobre una safata. Col·loquem la nata en una mànega de rebosteria i posem una capa de nata sobre la superfície de cada cercle. Col·loquem una maduixa sobre la nata i fem un floc petit de nata sobre cada maduixa. Portem la safata a la nevera fins al moment de servir-ho.




Segur que triomfareu amb les postres amb aquestes dues propostes.

Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario