14 de abril de 2018

Dolços ous ferrats

El préssec en almívar conté més sucre que el natural, però té l'avantatge que es troba durant tot l'any. Si és temporada de préssec, podem preparar aquest ou fregit amb fruita natural.



Ingredients: Per a quatre racions
Crema pastissera
250 gr.Nata per muntar 35%
50 gr.Sucre
4 Meitats de préssec en almívar
Caramel líquid

Ingredients: per fer la crema pastissera:
1/4 l. de llet
1 baina de vainilla
65 gr. de sucre
20 gr. de fècula de blat de moro (Maizena)
2 rovells d'ou

En un cassó posem la llet juntament amb la baina de vainilla, que haurem obert al llarg i extret les llavors. Portem a ebullició, retirem i reservem.
En un bol barregem el sucre, els rovells i la fècula de blat de moro. Amb unes varetes barregem tot fins que quedi perfectament lligat.
A la mescla anterior tirem a poc a poc la llet sense deixar de remenar.
Un cop tot unit el posem a foc lent, remenant constantment fins que espesseixi.
Retirem del foc, ho passem a un bol i deixem refredar cobrint amb film transparent, la superfície de la crema, d'aquesta manera evitarem que es ressequi i faci crosta la part superior, quan hagi perdut temperatura la guardem a la nevera.
D'aquesta manera tindrem la crema i la nata amb la mateixa temperatura.
Ara ja podem escórrer bé, les meitats de préssec que necessitarem, que serà una per persona, llevat que vulguem preparar ous amb dos rovells.
El següent pas serà amb unes varetes muntar la nata amb el sucre. Muntar la nata és tasca fàcil però si teniu algun problema o voleu saber més .. en el següent enllaç podreu saber-ho. Trucs para muntar la nata.
Un cop tinguem la crema freda ja podem començar a muntar el plat, en el fons posarem una capa de crema, a sobre una altra capa, però de nata, al damunt i al centre  posarem la meitat d'un préssec i per fer l'efecte de la puntilleta utilitzarem caramel líquid .
Ja veieu que son unes postres de pocs ingredients i fàcil fàcil de fer, espero que us animeu a provar-les.



Bon profit¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario