20 de septiembre de 2017

Milfulls de nata amb maduixes

Unes postres fàcils de preparar i de pocs ingredients...

Ingredients:
400 gr. nata per muntar
1 làmina de pasta de full rectangular
5 cullerades de sucre
500 gr. maduixes

Preparació:
Estirar la pasta de full i dividir-la en tres planxes iguals. Punxar amb una forquilla tota la pasta de full perquè no pugi massa
Ficar les tres planxes al forn preescalfat a 200 º 15 minuts (fins daurar) i deixar refredar.
Muntar la nata, afegint el sucre quan ja comença a muntar. Ha de quedar una nata dura, però sense passar-nos a mantega.
Laminar les maduixes.
Fem una capa ben generosa de nata a sobre d'una de les planxes de pasta de full, i col·loquem les maduixes per sobre.
Posem una altra planta de pasta de full a sobre i repetim l'operació.
La tercera capa de pasta de full la cobrim amb poca nata, el just per igualar i que es "s'enganxin" les maduixes .... i ja està llest.


Milfulls de nata amb maduixes 🍓🍓🍓

No hay comentarios:

Publicar un comentario