24 de diciembre de 2021

Bundt de Nadal




Ingredients:

140 gr de mantega
200 gr de sucre
360 gr de farina
1 cdta de llevat
1/2 cdta de bicarbonat
100 ml de llet
240 gr de iogurt grec
3 ous L
200 grs de fruites gebrades (escarchades) variades


Elaboració:

Preescalfar el forn a 180º i greixar bé un motlle Bundt
Bateu la mantega al costat del sucre fins que quedi una barreja esponjosa
Tamisar la farina juntament amb el llevat i el bicarbonat. Reservar
En un got alt barrejar la llet al costat del iogurt grec. Reservar
Anar afegint els ous d'un en un. No aboqueu el següent fins que l'anterior no estigui ben integrat
Afegir la barreja de farina de tres vegades al costat de la barreja de llet i iogurt reservada, començant i finalitzant amb la farina
Afegir les fruites gebrades a la massa i remenar tota la barreja amb una espàtula
Abocar la massa al motlle i enfornar uns 55 minuts o fins que en introduir un escuradents, cake tester o termòmetre, aquest surti net
Treure del forn i deixar refredar sobre una reixeta uns 10 minuts
Desemmotllar i empolvorar amb sucre glass per sobre




Fuente: de I Love Bundt Cakes
Molde: Pine Forest Bundt de Nordic Ware



No hay comentarios:

Publicar un comentario