19 de septiembre de 2016

Magdalenas de nata

INGREDIENTS (per a 8 magdalenes)
175 gr. de farina
125 gr. de sucre
125 gr. d'oli de gira-sol
50 gr. de nata per muntar
1/2 sobre de llevat Royal (8 gr.)
125 gr. d'ous (depèn de la mida, entre 2 i 3)
La ratlladura de una llimona



ELABORACIÓ
Batem amb varetes elèctriques els ous i el sucre fins que blanquegin, uns 7 minuts.
Afegim la ratlladura de llimona i seguim batent uns 6 minuts.
Afegim la nata i l'oli de gira-sol, i batem uns altres 3 minuts baixant una mica la velocitat.
Afegim la farina i el llevat i barregem durant uns segons, el temps just perquè s'integri bé, res més.
Deixem reposar la massa 10 minuts.
Preescalfem el forn a 230º. Mentre s'escalfa, aboquem la massa en motlles de paper per a magdalenes fins a omplir 3/4 parts, i fiquem aquests motlles en els buits d'una safata de metall per magdalenes. També val a flameres. Aquest és el secret perquè el motlle de paper no s'obri i la magdalena creixi molt cap amunt. S'empolvora la superfície de les magdalenes generosament amb sucre.
Un cop calent el forn (les magdalenes ja hauran reposat els10 minuts), es baixa la temperatura a 210 º i  les enfornem fins que es daurin i quedin fetes per dins (en el meu forn han trigat exactament 18 minuts, però cada forn és un món , així que vigileu el vostre!).


No hay comentarios:

Publicar un comentario