18 de noviembre de 2014

Trena de xocolata

Nova recepta !!! trena de xocolata és molt fàcil de fer, perfecta per a berenar i amb uns ingredients senzills, que tots tenim a l'abast de la mà.
Segur que agradarà tant a petits com a grans, qui pot dir que no a la xocolata


Ingredients:

Una Planxa de pasta de full rectangular "la meva del Lidl"
250 gr. de crema d'avellanes ( Nocilla, Nutella..)
Sucre
1 ou

Preparació:

Posem el forn a calentar a 220 C.amb temperatura dalt i baix.



Despleguem la planxa de pasta de full a sobre de la taula, treballarem la trena pel costat més llarg, o sigui que visualment calcularem tres parts de dalt a baix, una serà el centre on posarem la crema de avellanes i les altres dues una cada costat per formar la trena




Un cop tinguem la crema d'avellanes col·locada en el centre, anem fent amb un ganivet uns talls diagonals a cada costat




Tanquem la pasta de full formant una trena, primer un d'un costat cap al centre, després el de l'altre costat. I així fins a acabar amb totes les tires.



Pintem la trena amb ou batut i empolvorem amb sucre al vostre gust.

Posem al forn 12 minuts i vigilem, cada forn és diferent i la pasta de full es crema molt fàcilment.


et voilà....

No hay comentarios:

Publicar un comentario