11 de abril de 2014

Layer Cake maduixes i nata

Quan preguntem a Google, que és un Layer Cake, el primer que ens diu és "pel·lícula britànica dramàtica-d'acció de 2004 dirigida per Matthew Vaughn".
Doncs a part de ser el títol d'una pel·lícula, també és un pastís compost per múltiples capes de pa de pessic unides entre si amb algun farcit.
Els més clàssics i populars inclouen el pastís de xocolata Alemany, el Red Velvet, la Selva Negra i el pa de pessic de pastanagues.
Poden anar totalment cobertes però de vegades els laterals es deixen sense decorar, de manera que el farcit i el nombre de capes queden visibles.
Cuando preguntamos a Google, que es un Layer Cake, lo primero que nos dice es " película británica dramática-de acción de 2004 dirigida por Matthew Vaughn".
Pues bien a parte de ser el titulo de una pelicula, tambien es un pastel compuesto por multiples capas de bizcocho unidas entre sí con algún relleno.
Los mas clásicos y populares incluyen el pastel de chocolate Alemán, el Red Velvet, la Selva Negra y el bizcocho de zanahorias.
Pueden ir totalmente cubiertas pero a veces los laterales se dejan sin decorar, de forma que el relleno y el número de capas quedan visibles.




Layer Cake, pa de pessic de vainilla farcit de xocolata negra, nata i maduixes.
 Layer Cake, bizcocho de vainilla relleno de chocolate negro,nata y fresas. 


Per decorar l'hem coronat amb formes de caramel, unes maduixes i amb sucre glas.
Para decorarlo lo hemos coronado con formas de caramelo, unas fresas y con azúcar glas.


No hay comentarios:

Publicar un comentario