2 de diciembre de 2013

Galetes Linzer




INGREDIENTS :
( 20 GALETES )

200 gr.de mantega
125 gr.de sucre glas
1 clara
1 mica de sal
2 cullerades de sucre vainillat
400 gr.de farina
100 gr.de melmelada
2 làmines de gelatina neutra
Sucre glas per a decorar



PREPARACIÓ :


Bat la mantega , el sucre i la clara amb la batedora elèctrica fins que tingui una consistència cremosa , incorpora la sal i el sucre vainillat , tamisa la farina per sobre de la barreja i incorpora-la tota poc a poc fins que la massa es desprengui , forma una bola i reserva-la coberta de film a la nevera durant una hora .
Estira la massa fins que tingui 2 mm. de gruix,retalla les galetes amb circumferències de 5 a 6 cm. de diàmetre , a la meitat d'elles fes-li forats al centre amb un descoratjador de pomes o amb qualsevol altre tallador amb forma mes petita que la galeta.
Pre - escalfa el forn a 180 º , folra la safata amb paper de forn i diposita les galetes ,  cou durant 10 minuts o fins que les vores comencin a daurar-se.
Retira les galetes i deixa-les refredar sobre una reixeta .
Remulla les làmines de gelatina per uns minuts en aigua freda , escalfa la melmelada i quan arrenqui el bull , retira i aboca-hi les làmines ben escorregudes , remena fins que es dissolguin completament i reserva en un lloc fresc fins que la melmelada comenci a quallar .
Acomoda les galetes amb l'orifici al centre sobre una superfície i decora amb sucre glas .
D'altra banda omple les galetes sense orifici només quan la gelatina ja no s'escorri per les vores .
Diposita una petita quantitat de gelatina al centre de la galeta i cobreix-la amb la part decorada amb sucre , pressiona lleument perquè tot just escapi la melmelada pel forat , deixa quallar del tot abans de consumir i guarda en un recipient hermètic perquè no perdin la frescor.



No hay comentarios:

Publicar un comentario