1 de noviembre de 2013

Cupcakes Halloween



Ingredients :
140 gr . de farina de blat
1 culleradeta i mitja de llevat
½ culleradeta de bicarbonat
½ culleradeta de sal
2 ous
170 gr . de sucre
1 culleradeta de pasta de vainilla
120 ml . d'oli de gira-sol
130 gr . de puré de carbassa
1/2 culleradeta de canyella



Preparació :
Preescalfar el forn a 170 C. dalt i baix ( si és amb ventilador 160 C. ) .
Tamisar la farina , la sal , el llevat , el bicarbonat i la canyella i reservar.
Incorporar els ous un a un i batre 20 segons , afegir el sucre i seguir batent 30 segons més a velocitat mitjana .
Afegir la pasta de vainilla ( o essència ) , l'oli i barrejar.
Afegir a velocitat baixa la barreja de la farina , i batre fins que estigui ben integrada i finalment el puré de carbassa .
Posem la barreja resultant en les càpsules ( omplint ¾ parts ) .
Enfornar de 12 a 14 minuts ( això dependrà de la mida de la càpsula ) podeu comprovar que estiguin fetes punxant al centre amb un escuradents ha de sortir net .
Un cop transcorregut el temps de cocció les deixem reposar en el motlle 5 minuts i després les passem a una reixeta perquè s'acabin de refredar i no agafin humitat .


Buttercream de Formatge Crema
225 gr. de sucre glass tamisada
50 gr. de mantega a temperatura ambient
100 gr.de formatge crema fred
1 culleradeta d'essència de vainilla

Batre el sucre amb la mantega amb l'amassadora i amb la pala, a velocitat baixa fins que estiguin ben barrejats.
Afegir el formatge crema i batre fins que estigui ben integrat, pujar una mica més la velocitat de la pastadora fins que estigui lleuger i esponjós, aproximadament necessitarà uns 5 minuts com a mínim. No batre amb massa velocitat ja que podria tallar-se.
I finalment afegir l'essència de vainilla.
Els podeu decorar amb figures de glacé real en aquesta ocasió amb motius de halloweennnnn
.




No hay comentarios:

Publicar un comentario