Per a un motlle de Bundt cake de 18 cm de diàmetre
125 gr . farina rebosteria
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de gingebre en pols
3 gr . sal
2 ous L
150 gr . sucre
125 ml . oli d'oliva suau
200 gr . de puré de carbassa ( jo vaig fer servir una carabassa torrada al forn , després la vaig pelar,triturar i llest)
60 gr . de xips de xocolata
Tamisem la farina amb el bicarbonat , la sal , el gingebre i la canyella, i reservem.
Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i escumen .
Afegim l'oli en forma de filet i sense deixar de batre , lentament , fins que estigui ben integrat .
Li donem un batut a màxima potència perquè quedi tot ben emulsionat, durant un minut .
Ara afegim el puré de carbassa i batem just perquè integri .
Anem afegint la farina , a poc a poc , batent el just perquè quedi tot ben mesclat.
Afegim les xips de xocolata i remenem suaument .
Aboquem la massa en el motlle, li donem uns copets secs perquè es distribueixi bé per tot l'interior .
Posem al forn damunt d'una reixeta durant uns 40-45 minuts , o fins que punxem amb un escuradents i surti net .
La deixem reposar en el motlle deu minuts .
Desmotllem i deixem refredar per complet en una reixeta .
100 gr.de formatge d'untar ( tipus Philadelphia )
Col·loquem el sucre i el formatge en un bol i batem a mitja potència fins que estiguin ben barrejats.
125 gr . farina rebosteria
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de gingebre en pols
3 gr . sal
2 ous L
150 gr . sucre
125 ml . oli d'oliva suau
200 gr . de puré de carbassa ( jo vaig fer servir una carabassa torrada al forn , després la vaig pelar,triturar i llest)
60 gr . de xips de xocolata
Preparació :
Preescalfem el forn a 175 º C.
Greixem el motlle d'oli ( mullem un paper de cuina amb oli i ho passem bé per l'interior de tot el motlle ) .
Tamisem la farina amb el bicarbonat , la sal , el gingebre i la canyella, i reservem.
Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i escumen .
Afegim l'oli en forma de filet i sense deixar de batre , lentament , fins que estigui ben integrat .
Li donem un batut a màxima potència perquè quedi tot ben emulsionat, durant un minut .
Ara afegim el puré de carbassa i batem just perquè integri .
Anem afegint la farina , a poc a poc , batent el just perquè quedi tot ben mesclat.
Afegim les xips de xocolata i remenem suaument .
Aboquem la massa en el motlle, li donem uns copets secs perquè es distribueixi bé per tot l'interior .
Posem al forn damunt d'una reixeta durant uns 40-45 minuts , o fins que punxem amb un escuradents i surti net .
La deixem reposar en el motlle deu minuts .
Desmotllem i deixem refredar per complet en una reixeta .
Glacejat:
50 gr. de sucre glass100 gr.de formatge d'untar ( tipus Philadelphia )
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla
2 cullerades soperes de suc de taronja
2 cullerades soperes de suc de taronja
Col·loquem el sucre i el formatge en un bol i batem a mitja potència fins que estiguin ben barrejats.
Afegim l'extracte de vainilla i el suc de taronja, i seguim batent fins que obtinguem la consistència desitjada .
No hay comentarios:
Publicar un comentario