Ingredients : ( per a 10-12 unitats )
175 gr . de farina
100 gr . de mantega
100 gr . de sucre
1 ou mitjà
60 ml . de llet sencera
1 sobre de sucre avainillat ( 10 gr. )
1 culleradeta de llevat
1/4 culleradeta de bicarbonat
Colorant taronja en pasta o gel
175 gr . de farina
100 gr . de mantega
100 gr . de sucre
1 ou mitjà
60 ml . de llet sencera
1 sobre de sucre avainillat ( 10 gr. )
1 culleradeta de llevat
1/4 culleradeta de bicarbonat
Colorant taronja en pasta o gel
Extracte de taronja
Ingredients per al farciment :
250 gr . de formatge mascarpone
50 gr . de sucre glas
1 culleradeta de vainilla
50 gr . de sucre glas
1 culleradeta de vainilla
Preescalfar el forn a 180 º .
Tamisar la farina juntament amb el llevat i el bicarbonat .
Batre la mantega amb els dos tipus de sucre .
Quan estiguin ben integrats afegir l'ou .
Afegir poc a poc la farina intercalant amb la llet .
Quan tots els ingredients estiguin ben incorporats , afegir el colorant i barrejar fins obtenir un color homogeni .
Fiquem la barreja en una màniga pastissera amb broquet llisa o simplement tallant-li la punta com un centímetre a la màniga . Anirem fent cercles de massa de la mateixa mida com de quatre centímetres de diàmetre .
Venen estoretes de silicona especifiques per fer Whoopies però també es pot fer sobre un paper de forn
Els posem al forn durant dotze a quinze minuts .
Per preparar el farcit , posem el formatge mascarpone en un bol i batem durant uns minuts amb una batedora de varetes afegint el sucre glas i la vainilla .
Hem de obtenir una crema espessa . La fiquem en una altra màniga pastissera i anem omplint els nostres Whoopies units de dos en dos.
Tamisar la farina juntament amb el llevat i el bicarbonat .
Batre la mantega amb els dos tipus de sucre .
Quan estiguin ben integrats afegir l'ou .
Afegir poc a poc la farina intercalant amb la llet .
Quan tots els ingredients estiguin ben incorporats , afegir el colorant i barrejar fins obtenir un color homogeni .
Fiquem la barreja en una màniga pastissera amb broquet llisa o simplement tallant-li la punta com un centímetre a la màniga . Anirem fent cercles de massa de la mateixa mida com de quatre centímetres de diàmetre .
Venen estoretes de silicona especifiques per fer Whoopies però també es pot fer sobre un paper de forn
Els posem al forn durant dotze a quinze minuts .
Per preparar el farcit , posem el formatge mascarpone en un bol i batem durant uns minuts amb una batedora de varetes afegint el sucre glas i la vainilla .
Hem de obtenir una crema espessa . La fiquem en una altra màniga pastissera i anem omplint els nostres Whoopies units de dos en dos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario