Recepta per fer Cake pops amb la "maquineta"
Ingredients:
24 unitats
50 ml. d'oli de girasol
100 gr. de sucre blanc
24 unitats
50 ml. d'oli de girasol
100 gr. de sucre blanc
100.gr. de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
55 ml. de llet
Una culleradeta de suc de llimona
1 ou L
Aroma o extracte al gust
Colorants en pasta si voleu tenyir la massa de color
1 culleradeta de llevat químic (royal)
55 ml. de llet
Una culleradeta de suc de llimona
1 ou L
Aroma o extracte al gust
Colorants en pasta si voleu tenyir la massa de color
Preparació:
Barregem la llet amb el suc de llimona, deixem reposar 5-10 minuts (amb aquesta barreja aconseguirem tenir buttermilk).
Batem bé l'oli amb l'ou i el sucre. Incorporem la meitat de la farina, tamisada amb el llevat químic. Incorporem la llet. Afegim la resta de la farina.Barregem la llet amb el suc de llimona, deixem reposar 5-10 minuts (amb aquesta barreja aconseguirem tenir buttermilk).
Incorporem l'aroma. Si voleu tenyir, aquest és el moment. Dividir la massa en tres o quatre i afegir els vostres colors en pasta favorits.
Ja està preparada per a usar amb la maquineta.
Recordeu: triguen uns 5-6 minuts a fer-se i només cal omplir les cavitats amb una cullerada o una mànega pastissera sense boquilla només tallant la punta de la bossa.
Un cop fetes les boletes, les deixem refredar i ja les podem decorar.
Un cop fetes les boletes, les deixem refredar i ja les podem decorar.
Mullem la punta del palet en una mica de melmelada d'albercoc calenta i el clavem a la boleta quan es refredi quedarà enganxat, ara ja podem decorar els nostres cake pops amb crema de mantega (buttercream) i amb l'ajuda d'una màniga pastissera i la boquilla que triem aconseguirem diferents acabats.
Bastonets per cake pops
Capsules de paper mini
Sprinkler
Capsules de paper mini
Sprinkler
No hay comentarios:
Publicar un comentario