2 de octubre de 2013

Cake pops amb buttercream



 

 
Recepta per fer Cake pops amb la "maquineta"

Ingredients:
24 unitats
50 ml. d'oli de girasol
100 gr. de sucre blanc
100.gr. de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
55 ml. de llet
Una culleradeta de suc de llimona
1 ou L
Aroma o extracte al gust
Colorants en pasta si voleu tenyir la massa de color



Preparació:
Barregem la llet amb el suc de llimona, deixem reposar 5-10 minuts (amb aquesta barreja aconseguirem tenir buttermilk).
Batem bé l'oli amb l'ou i el sucre. Incorporem la meitat de la farina, tamisada amb el llevat químic. Incorporem la llet. Afegim la resta de la farina.

Incorporem l'aroma. Si voleu tenyir, aquest és el moment. Dividir la massa en tres o quatre i afegir els vostres colors en pasta favorits.
Ja està preparada per a usar amb la maquineta.
Recordeu: triguen uns 5-6 minuts a fer-se i només cal omplir les cavitats amb una cullerada o una mànega pastissera sense boquilla només tallant la punta de la bossa.
Un cop fetes les boletes, les deixem refredar i ja les podem decorar.
Mullem la punta del palet en una mica de melmelada d'albercoc calenta i el clavem a la boleta quan es refredi quedarà enganxat, ara ja podem decorar els nostres cake pops amb crema de mantega (buttercream) i amb l'ajuda d'una màniga pastissera i la boquilla que triem aconseguirem diferents acabats.
Decoració:
Bastonets per cake pops
Capsules de paper mini
Sprinkler

No hay comentarios:

Publicar un comentario