Ingredients :
1 poma o 2 de petites
100 gr.de farina
100 gr.de sucre100 gr .de mantega
2 ous
1 culleradeta de llevat en pols ( Royal )1 culleradeta extracte de vainilla
Per gratinar :
Sucre glass
Canyella en pols
Preparació :
Posar la mantega (a punt pomada ) en un bol juntament amb el sucre . Barrejar fins a obtenir una pasta cremosa i llisa .
Barrejarem la farina i el llevat i ho tamizarem junts.
Ara ja podem incorporar poc a poc la farina i els ous que tindrem a temperatura ambient començant i acabant per la farina ( farina , ou , farina , ou , farina ) pastarem fins que estigui tot ben integrat .
Untarem amb mantega un motlle de pastís de 30 cm.de diàmetre posarem la massa i la repartirem deixant-ho ben planet.
Pelarem les pomes i partirem en quatre trossos , es treu el cor i es talla en làmines fines que es van posant una al costat d'una altra sobre de la massa .
Tindrem el forn preescalfat a 150 graus i ho posarem al forn uns 20 minuts aproximadament, per comprovar si està fet podem punxar amb un escuradents la massa, si surt net ja ho podem treure del forn .
Barrejarem el sucre glass i la canyella en pols i escamparem per sobre del pastís.
Posarem el forn en posició de gratinar i daureu el pastís per sobre , serà un gratinat ràpid ja que el sucre es crema amb facilitat .
No hay comentarios:
Publicar un comentario