28 de octubre de 2013

Cupcakes amb buttercream de lemon curd

Ingredients :

Per a 12 cupcakes
150 gr. de sucre glass
150 gr. de mantega tova
3 ous a temperatura ambient
1 culleradeta de extracte de vainilla
150 gr. de farina
1 culleradeta de llevadura química Royal
3 cullerades soperes de llet


 

Preparació :

Precalentar lo forn a 180º.
 
Preparar lo motlle amb les capsules.
Mesclar lo sucre amb la mantega fins que estigué cremós,suau i blanquinos.
Afegeix els ous lleugerament batuts un a un i l’extracte de vainilla.
Mesclar la llevadura en la farina i tamisar-ho tot junt desprès afegir a la massa anterior poc a poc i per últim la llet.
Repartir la massa als motlles.
Les capsules no deuran emplenar-se mes de 2/3 del seu volum.
Introduir al forn durant 18-20 minuts
aproximadament. Cada forn funciona d’una manera diferent i pot variar el temps de cocció.
Per comprova si estan ben cuits punxar-los  amb un escuradents  si surt sense pasta apegada es que ja estan fets (mai obrir el forn abans dels 15 primers minuts de cocció ). Deixar-los  refredar 5 minuts al motlles i desprès pasar-los a una reixeta per que s’ha acabin de refredar.
Si es volen cupcakes mes planets baixar la temperatura del forn i allargar el temps de cocció.

Buttercream de lemon curd

125 gr. mantega a temperatura ambient
125 gr. sucre glass
Lemon curd (2 cullerades )

Batem durant un minut a velocitat baixa la mantega i el sucre fins que s'integrin bé, ara podem pujar la velocitat fins que la crema quedi suau i augmenti el seu volum.

Ara afegirem la crema de lemon curd (que ja tindrem preparada amb antelació) també podeu comprar-la en pot ja preparada igualment esta molt bona (fixeu-vos en el pot que posi Lemon Curd, si no, no val), batrem a velocitat baixa per integrar el lemon curd i si volem aconseguir un color mes groc posarem un polsim de colorant en pasta.
Per decorar podeu fer unes flors amb fondant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario