Per a 12 cupcakes
150 gr. de sucre glass
150 gr. de mantega tova
3 ous a temperatura ambient
1 culleradeta de extracte de vainilla
150 gr. de farina
1 culleradeta de llevadura química Royal
3 cullerades soperes de llet
Preparació :
Precalentar lo forn a 180º.
Precalentar lo forn a 180º.
Preparar lo motlle amb les capsules.
Mesclar lo sucre amb la mantega fins que estigué cremós,suau i blanquinos.
Afegeix els ous lleugerament batuts un a un i l’extracte de vainilla.
Mesclar la llevadura en la farina i tamisar-ho tot junt desprès afegir a la massa anterior poc a poc i per últim la llet.
Repartir la massa als motlles.
Mesclar lo sucre amb la mantega fins que estigué cremós,suau i blanquinos.
Afegeix els ous lleugerament batuts un a un i l’extracte de vainilla.
Mesclar la llevadura en la farina i tamisar-ho tot junt desprès afegir a la massa anterior poc a poc i per últim la llet.
Repartir la massa als motlles.
Les capsules no deuran emplenar-se mes de 2/3 del seu volum.
Introduir al forn durant 18-20 minuts
Introduir al forn durant 18-20 minuts
aproximadament. Cada forn funciona d’una manera diferent i pot variar el temps de cocció.
Per comprova si estan ben cuits punxar-los amb un escuradents si surt sense pasta apegada es que ja estan fets (mai obrir el forn abans dels 15 primers minuts de cocció ). Deixar-los refredar 5 minuts al motlles i desprès pasar-los a una reixeta per que s’ha acabin de refredar.
Si es volen cupcakes mes planets baixar la temperatura del forn i allargar el temps de cocció.
Si es volen cupcakes mes planets baixar la temperatura del forn i allargar el temps de cocció.
Buttercream de lemon curd
125 gr. mantega a temperatura ambient
125 gr. sucre glass
Lemon curd (2 cullerades )
Batem durant un minut a velocitat baixa la mantega i el sucre fins que s'integrin bé, ara podem pujar la velocitat fins que la crema quedi suau i augmenti el seu volum.
Ara afegirem la crema de lemon curd (que ja tindrem preparada amb antelació) també podeu comprar-la en pot ja preparada igualment esta molt bona (fixeu-vos en el pot que posi Lemon Curd, si no, no val), batrem a velocitat baixa per integrar el lemon curd i si volem aconseguir un color mes groc posarem un polsim de colorant en pasta.
Per decorar podeu fer unes flors amb fondant.
Per decorar podeu fer unes flors amb fondant.
No hay comentarios:
Publicar un comentario