26 de septiembre de 2013

Cookies xips de xocolata





Ingredients:


 • 210 grams farina
 • 1 ou
 • 100 grams sucre
 • 40 grams sucre moreno
 • 100 grams xocolata negra (Xips)
 • 2 sobres sucre avainillat
 • 1 culleradeta bicarbonat
 • 100 mili-litres oli d'oliva


Preparació:

Barreja en un bol el sucre amb l'oli durant aproximadament dos minuts. Afegeix el sucre moreno, l'ou i el sucre avainillat i bat durant uns segons més.


En un altre bol, tamisa la farina i el bicarbonat i incorporar poc a poc a la barreja anterior, remenant amb una cullera de fusta.

Afegeix a la barreja els xips de xocolata i pasta amb les mans.

Escalfa el forn a 170 º i posa en una safata coberta amb paper per forn boletes d'aquesta massa, que has de aplanar una mica amb el palmell de la mà, donant-los la forma de la galeta.

Posa-les al forn a 170 º durant 14 minuts, un cop fetes treu les safates del forn i deixa reposar les galetes 10 minuts, després les trasllades una reixa perquè s'acabin de refredar i s'endureixin una mica.

NOTA: Vigila el temps de cocció, el temps pot variar segons el forn, millor no passar-se, si estan massa fetes poden tenir gust amarg.

Si has de enfornar una safata darrere d'una altra, redueix el temps de cocció de les següents, la primera sempre necessita més temps.
A gaudir!!!!! 
   

No hay comentarios:

Publicar un comentario