Ingredients:
• 210 grams farina
• 1 ou
• 100 grams sucre
• 40 grams sucre moreno
• 100 grams xocolata negra (Xips)
• 2 sobres sucre avainillat
• 1 culleradeta bicarbonat
• 100 mili-litres oli d'oliva
Preparació:
Barreja en un bol el sucre amb l'oli durant aproximadament dos minuts. Afegeix el sucre moreno, l'ou i el sucre avainillat i bat durant uns segons més.
En un altre bol, tamisa la farina i el bicarbonat i incorporar poc a poc a la barreja anterior, remenant amb una cullera de fusta.
Afegeix a la barreja els xips de xocolata i pasta amb les mans.
Escalfa el forn a 170 º i posa en una safata coberta amb paper per forn boletes d'aquesta massa, que has de aplanar una mica amb el palmell de la mà, donant-los la forma de la galeta.
Posa-les al forn a 170 º durant 14 minuts, un cop fetes treu les safates del forn i deixa reposar les galetes 10 minuts, després les trasllades una reixa perquè s'acabin de refredar i s'endureixin una mica.
NOTA: Vigila el temps de cocció, el temps pot variar segons el forn, millor no passar-se, si estan massa fetes poden tenir gust amarg.
A gaudir!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario