INGREDIENTS (per a 8 magdalenes)
175 gr. de farina
125 gr. de sucre
125 gr. d'oli de gira-sol
50 gr. de nata per muntar
1/2 sobre de llevat Royal (8 gr.)
125 gr. d'ous (depèn de la mida, entre 2 i 3)
La ratlladura de una llimona
ELABORACIÓ
175 gr. de farina
125 gr. de sucre
125 gr. d'oli de gira-sol
50 gr. de nata per muntar
1/2 sobre de llevat Royal (8 gr.)
125 gr. d'ous (depèn de la mida, entre 2 i 3)
La ratlladura de una llimona
ELABORACIÓ
Batem amb varetes elèctriques els ous i el sucre fins que blanquegin, uns 7 minuts.
Afegim la ratlladura de llimona i seguim batent uns 6 minuts.
Afegim la nata i l'oli de gira-sol, i batem uns altres 3 minuts baixant una mica la velocitat.
Afegim la farina i el llevat i barregem durant uns segons, el temps just perquè s'integri bé, res més.
Deixem reposar la massa 10 minuts.
Preescalfem el forn a 230º. Mentre s'escalfa, aboquem la massa en motlles de paper per a magdalenes fins a omplir 3/4 parts, i fiquem aquests motlles en els buits d'una safata de metall per magdalenes. També val a flameres. Aquest és el secret perquè el motlle de paper no s'obri i la magdalena creixi molt cap amunt. S'empolvora la superfície de les magdalenes generosament amb sucre.
Un cop calent el forn (les magdalenes ja hauran reposat els 10 minuts), es baixa la temperatura a 210 º i les enfornem fins que es daurin i quedin fetes per dins (en el meu forn han trigat exactament 18 minuts, però cada forn és un món , així que vigileu el vostre).
No hay comentarios:
Publicar un comentario