INGREDIENTS (per a 4 persones)
200 grams de sucre refinat
1 litre de llet
3 rovells d’ou
40 grams de maicena
½ pell de llimona
2 branquetes de canyella
4
culleradetes de canyella en pols
Comencem posem al foc la llet amb la meitat
del sucre, la pell de la llimona i les branques de canyella. Quan comenci a
bullir, abaixem el foc i deixem que bulli suaument durant 1 minut, mentre ho
anem remenant perquè el sucre no s’enganxi. Ho retirem del foc i ho deixem
refredar una mica.
Mentrestant, en un bol a part, barregem
l’altra meitat del sucre amb els rovells d’ou i la maicena. Quan obtinguem una
mescla homogènia, traiem les branques de canyella i la pell de la llimona de la
llet i hi afegim la mescla dels rovells d’ou tot barrejant-ho bé.
Ràpidament tornem a posar a bullir la llet a
foc mitjà, removent constantment, fins que espesseixi.
Una vegada hagi espessit, ja podem posar les
natilles dins dels gotets individuals on les vulguem servir, les deixem
refredar una mica i cap a la nevera (com a mínim 3 hores). I ja les podem
servir! Si voleu les podeu acompanyar d’una mica de canyella en pols pel damunt i també d’alguna galeta, com les Maries, que agraden molt als més
petits de la casa!
i bon profit¡¡¡
No hay comentarios:
Publicar un comentario