Ingredients: 🦋
250 gr. de mantega a temperatura ambient
250 gr. de sucre glass
1 ou XL a temperatura ambient
650 gr. de farina tamisada
1 rajolí de llet per lliga la massa
Aroma de vainilla
Preparació: 🦋
Mesclarem la mantega amb el sucre fins que
estigui ben integrat, afegirem l' ou i posarem la farina a cullerades poc a poc
fins que la tinguem tota integrada, el rajolí de llet i l’aroma de vainilla, ho
acabarem de amassar amb les mans.
Farem una bola grossa que partirem en dos o
tres trossos els embolicarem amb paper
de film i guardarem a la nevera una hora
per que prengué consistència la massa ja que porta mantega.
Treure’m la massa de la nevera paquet a paquet
l’ estirament amb un corro i amb el motlle que haurem escollit anirem tallan
les galetes, que posarem a una safata amb paper vegetal per que no sens
enganxin.
Una vegada la safata plena la posarem a la nevera uns 15 minuts per que
tornen agafar consistència les galetes i així amb totes les safates que omplim.
Les passarem directament de la nevera al forn
així no perden la forma.
Ja tindrem el forn calent a 170º o 180º i les
courem uns 12-15 minuts depenent del gruix de la galeta.
Una vegada ja fredes les passarem a una
reixeta.
Per decorar-les farem servir pasta de sucre
(fondant) estirarem la pasta amb un corro i amb el mateix tallador que hem fet
servir per les galetes ara tallarem el fondant.
Ja tenim les galetes i el fondant amb la
mateixa forma, per unir-los passarem un pinzell en la punta humida amb aigua,
per damunt de la galeta i a sobre posarem el fondant.
Fins aviat 🦋🦋🦋
No hay comentarios:
Publicar un comentario