Ingredients :
200 gr.de mantega a temperatura ambient
200 gr.de farina tamisada
150 gr.de sucre
50 gr.de sucre morè
120 gr.de buttermilk (llet a temperatura ambient amb una culleradeta de vinagre)
2 ous a temperatura ambient
Una cullerada generosa de pasta de vainilla
Una cullerada de llevat en pols
Una mica de sal
200 gr.de mantega a temperatura ambient
200 gr.de farina tamisada
150 gr.de sucre
50 gr.de sucre morè
120 gr.de buttermilk (llet a temperatura ambient amb una culleradeta de vinagre)
2 ous a temperatura ambient
Una cullerada generosa de pasta de vainilla
Una cullerada de llevat en pols
Una mica de sal
Preparació :
Comencem preescalfant el forna 170 º.
Batem la mantega amb els dos tipus de sucre durant diversos minuts a
velocitat mitjana . Ha de quedar esponjosa , amb els sucres dissolts i
augmentar el seu volum , va molt bé fer-ho amb unes varetes elèctriques.
S'afegeixen els ous d'un en un, és a dir s'afegeix el primer i es barreja fins
que estigui completament integrat amb la massa i llavors s'afegeix el segon.
Llavors s'afegeix meitat de la farina que hem tamisat amb el llevat en pols i la sal . Es barreja amb la massa el just perquè s'integri
Llavors s'afegeix meitat de la farina que hem tamisat amb el llevat en pols i la sal . Es barreja amb la massa el just perquè s'integri
S'afegeix la llet i la pasta de vainilla i quan s'hagi barrejat bé amb la
massa , s'acaba la resta de la farina .
Es fica al forn sobre una reixeta ( perquè l'aire calent passi pel centre ) . Va estar uns 50 minuts , tot i que sempre cal comprovar si està ben cuit punxant amb un escuradents a la part central i comprovar que surti net.
Es fica al forn sobre una reixeta ( perquè l'aire calent passi pel centre ) . Va estar uns 50 minuts , tot i que sempre cal comprovar si està ben cuit punxant amb un escuradents a la part central i comprovar que surti net.
També podem fer minis bundt , el temps de cocció el reduirem a uns 20
minuts, però sempre comprovar abans de treure'l del forn.
No hay comentarios:
Publicar un comentario