Ingredients:
120 gr. de mantega tova sense sal
180 gr. de sucre
2 ous M
230 gr. de farina
2 culleradetes de llevat Royal
120 ml. de llet semidesnatada
1 culleradeta d’ extracte de vainilla
200 gr. de maduixes
Per a la crema:
250 gr. de mantega tova sense sal
400 gr. de sucre glass
3 cullerades de nata liquida
240 gr. de maduixes
400 gr. de sucre glass
3 cullerades de nata liquida
240 gr. de maduixes
Per la decoració:
12 maduixes
trossets de xocolata
Preparacio:
Escalfem el forn a 180º aire calent a dalt i a baix (160º si és amb ventilador) si es volen cupcakes poc alts baixar la temperatura del forn a 160º.
Piquem les maduixes en trossets petits. I les reservem.
Tamisem la farina amb el llevat en un bol i ho guardem.
Batem la mantega amb el sucre fins que se integrin i la barreja s'aclareixi.
Afegim els ous un a un, i tornem a batre.
Posem la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins tenir la massa lligada.
A continuació, afegirem la llet, mesclada amb l’ extracte de vainilla, i tornarem a batre.
Ara ja podem posar l’altra meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que la mescla sigui homogènia. Incorporem les maduixes amb l’ajuda d’una espatula.
Repartim la mescla en les càpsules, sense omplir-les mes de 2/3.
Posem al forn 22-25 minuts o fins que al punxar-les amb un escuradents surti net.
Deixem templa 5 minuts en la safata desprès els traiem i passem damunt d’una reixeta per a que s’acabin de refredar i les capsules no agafin humitat la qual cosa faria desenganxar els papers de la massa.
Per preparar el buttercream, triturem les maduixes amb una picadora.
A continuació hem de tamisar el sucre glass i col-locar-lo en un bol junt amb la mantega i la llet.
Batrem al menys 4 minuts mes a velocitat alta fins que la mescla sigui plenament integrada. Incorporem les maduixes i tornem a batre.
Decorem-los amb la manega pastissera amb una boquilla de punta estrella grand i un troset de xocolata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario