11 de abril de 2013

Cupcakes mini de maduixes i nata




Ingredients:

Per al bescuit
120 gr. de mantega tova sense sal
180 gr. de sucre
2 ous M 
230 gr. de farina
2 culleradetes de llevat Royal
120 ml. de llet semidesnatada 
1 culleradeta d’ extracte de vainilla 
200 gr. de maduixes

Per a la crema:
250 gr. de mantega tova sense sal
400 gr. de sucre glass
3  cullerades de nata liquida
240 gr. de maduixes 

Per la decoració:
12 maduixes
trossets de xocolata 


Preparacio:

Escalfem el forn a 180º aire calent a dalt i a baix (160º si és amb ventilador) si es volen cupcakes poc alts baixar la temperatura del forn a 160º.

Preparem la safata para cupcakes amb les càpsules de paper.

Piquem les maduixes en trossets petits. I les reservem.
Tamisem la farina amb el llevat en un bol i ho guardem.

Batem la mantega amb el sucre fins que se integrin i  la barreja s'aclareixi.

Afegim els ous un a un, i tornem a batre.

Posem la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins tenir la massa lligada.

A continuació, afegirem la llet, mesclada amb l’ extracte de vainilla, i tornarem a batre.

Ara ja podem posar l’altra meitat de la farina i  batem a velocitat baixa fins que la mescla sigui homogènia. Incorporem les maduixes amb l’ajuda d’una espatula.

Repartim la mescla en les càpsules, sense omplir-les  mes de 2/3.

Posem al forn  22-25 minuts o fins que al punxar-les amb un escuradents surti net.

Deixem templa 5 minuts en la safata desprès els traiem i  passem damunt d’una reixeta per a que s’acabin de refredar i les capsules no agafin humitat la qual cosa faria desenganxar els papers de la massa.

Per  preparar el buttercream, triturem les maduixes amb una picadora.

A continuació hem  de tamisar el sucre glass i col-locar-lo en un bol junt amb la mantega i la llet.

Batrem al menys 4 minuts mes a velocitat alta fins que la mescla sigui plenament integrada. Incorporem les maduixes i tornem a batre.

Decorem-los amb la manega pastissera amb  una boquilla de punta estrella grand i un troset de xocolata.


No hay comentarios:

Publicar un comentario