26 de abril de 2013

Cake pops Oreo

Ingredients:

310 gr de galetes OREO (són dos paquets de els de forma rodona)
2 cullerades generoses de Nutella
250 gr de xocolata negra
Encenalls de xocolata blanca

Preparació:
Posem en una picadora els dos paquets de OREO i les triturem molt bé.
Passem les galetes triturades a un bol i afegim les dues cullerades de Nutella.
Amb l'ajuda d'una cullera ho barregem tot bé.
Ara amb les mans fem boles amb la massa, no cal que quedin perfectes perquè després s'han de cobrir amb xocolata però si de la mateixa mida.
Quan ja tinguem fetes totes les boles, les fiquem al congelador durant 15 minuts perquè quedin dures.
Mentre estan al congelador desfem la xocolata.
Ara mullem la punta del pal a la xocolata calenta.
I punxem els cake pops i els tornem a ficar uns altres 15 minuts al congelador perquè s'enganxi el palet a la bola.
Despres mullem les boles en xocolata (han de quedar cobertes per tot arreu) donem unes voltetes al cake pop per eliminar l'excés de xocolata (amb la bola cap avall farem rodar el palet del cake pop amb les puntes dels dits així a poc a poc caurà l'excés) i els decorem amb encenalls de xocolata blanca.


No hay comentarios:

Publicar un comentario