Ingredients:
310 gr de galetes OREO (són dos paquets de els de forma rodona)
310 gr de galetes OREO (són dos paquets de els de forma rodona)
2 cullerades generoses de Nutella
250 gr de xocolata negra
Encenalls de xocolata blanca
250 gr de xocolata negra
Encenalls de xocolata blanca
Preparació:
Posem
en una picadora els dos paquets de OREO i les triturem molt bé.
Passem
les galetes triturades a un bol i afegim les dues cullerades de Nutella.
Amb
l'ajuda d'una cullera ho barregem tot bé.
Ara amb
les mans fem boles amb la massa, no cal que quedin perfectes perquè després
s'han de cobrir amb xocolata però si de la mateixa mida.
Quan ja
tinguem fetes totes les boles, les fiquem al congelador durant 15 minuts perquè
quedin dures.
Mentre
estan al congelador desfem la xocolata.
Ara
mullem la punta del pal a la xocolata calenta.
I
punxem els cake pops i els tornem a ficar uns altres 15 minuts al congelador
perquè s'enganxi el palet a la bola.
Despres mullem les boles en xocolata (han de quedar cobertes per tot arreu) donem unes
voltetes al cake pop per eliminar l'excés de xocolata (amb la bola cap avall
farem rodar el palet del cake pop amb les puntes dels dits així a poc a poc
caurà l'excés) i els decorem amb encenalls de xocolata blanca.
No hay comentarios:
Publicar un comentario