Ingredients:
500 gr. de farina de
rebosteria
1 culleradeta de Royal
2 culleradetes de
gingebre en pols
la ratlladura d'una
pell de una taronja gran (o dues de petites)
150 gr. de suc de taronja
150 gr. de sucre glacé
150 gr. d'oli d'oliva
1 rovell d'ou
Elaboració:
En bol gran barregem
l'oli, el suc, el rovell d'ou i la ratlladura de la pell i remenem bé amb unes
varilles per a que quedi una mescla uniforme.
En un altre bol
barregem la farina,el sucre,el llevat i el gingebre tot tamisat.
Després, poc a poc,
anem afegint la mescla seca al bol dels líquids remenant sense parar amb les
varilles. Quan ja no puguem continuar amb les varilles amassarem amb les mans
per acabar d'integrar tots els ingredients. Farem una bola, la cobrirem amb
paper film i deixarem reposar a la nevera un mínim d'una hora.
Ara ja només quedar
estirar la massa fins aconseguir uns dos mil·límetres d'espessor, tallar-la amb
la forma desitjada i disposar les galetes a la safata de forn coberta amb paper
sulfuritzat.
Prees calfarem el forn
a 180ºC i les courem entre 10-15 minuts (depenent del tamany).
No hay comentarios:
Publicar un comentario