- 125 gr. de mantega tova
- 125 gr. de sucre
- 2 ous mitjans
- 100 gr. de farina amb llevat (tamisada)
- 30 gr. de cacau pur en pols tamisat (tipus Valor)
- 2 cullerades de suc de taronja i la ratlladura
- 2 cullerades de llet
Preparació:
Calentem el forn a 180ºC i engrassem un motlle per a magdalenes o lo folrem amb càpsules de paper arrissat.
En un bol gran mesclem la mantega, el sucre i la ratlladura de taronja i amb la ajuda d’una batedora o batem durant 2 minuts.
Afegim els ous un a un,no posarem el segon fins que el primer no estigué integrat, la llet i el suc de taronja.
Finalment afegim el cacau i la farina tamisats. Ho mesclem be i repartim la mescla en el motlle.
Posem al forn durant uns 15 minuts, aproximadament, o fins que la massa hi hagi pujat, podem comprovar si estan cuites punxant al centre del cupcake amb un escuradents a de sortir net.
Els deixem reposar 5 minuts en la safata i després els passem a una reixeta per acabar de refreda i evitar que els paper agafin humitat.
Ingredients de la crema:
200 gr.mantega tova
200 gr.sucre glasss tamisat
1 culleradeta d’essència de taronja
Preparació:
Posar la mantega amb el sucre glass tamisat, en un batidor elèctric i batre fins obtenir una crema fina y homogènia. Començarem baten a velocitat baixa per evitar que sortir volant el sucre. Afegir l’essència i batre un minut mes.
Preparem una manega pastissera (millor si es d’usar i tirar) i posem una boquilla, amb forma de estrella i l’omplim amb la crema, ara ja els podem decorar.
I per acabar podem fer unes flors amb pasta de sucre (fondant) i posar-les al damunt.
1 culleradeta d’essència de taronja
Preparació:
Posar la mantega amb el sucre glass tamisat, en un batidor elèctric i batre fins obtenir una crema fina y homogènia. Començarem baten a velocitat baixa per evitar que sortir volant el sucre. Afegir l’essència i batre un minut mes.
Preparem una manega pastissera (millor si es d’usar i tirar) i posem una boquilla, amb forma de estrella i l’omplim amb la crema, ara ja els podem decorar.
I per acabar podem fer unes flors amb pasta de sucre (fondant) i posar-les al damunt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario