22 de septiembre de 2013

Pastís fred de formatge



INGREDIENTS:

• 125 gr. de galetes digestive o similars
• 80 gr. de mantega
• 250 gr. de formatge Philadelphia
• 400 gr. de llet condensada
• 80 ml​​. de suc de llimona natural (aproximadament 2 llimones)
• 200 gr. de fruites del bosc variades: maduixes, gerds, nabius ...
• melmelada de maduixes

PREPARACIÓ:

Triturar les galetes (podeu triturar amb una picadora) i barrejar-les amb la mantega prèviament fosa fins a obtenir una massa homogènia.


Abocar la massa sobre un motlle desmotllable i repartir uniformement.

Batre amb unes varetes elèctriques el formatge Philadelphia amb la llet condensada.

Després barrejar bé amb el suc de la llimona i abocar sobre la massa ja preparada i refredar durant quatre hores com a minim fins que s'assenti.

És millor preparar aquestes postres d'un dia per l'altre.

Treure'l de la nevera i decorar amb les fruites del bosc i melmelada de maduixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario