6 de junio de 2025

Delícia de mini pastís de formatge amb pinya

Els mini pastissos de formatge de pinya són una versió deliciosa de les postres clàssiques, que combina la cremositat del cheesecake amb la dolçor tropical de la pinya caramel·litzada. Aquestes delícies individuals tenen una base de galeta graham amb mantega que els dóna un toc cruixent. Ideals per a festes o reunions familiars. Fàcils de preparar i perfectes per preparar amb antelació, et permeten gaudir de la companyia dels teus amics i familiars sense deixar d'impressionar-los amb unes postres elegants.





Ingredients
110 gr.de molles de galetes graham o digestive
100 gr.de mantega sense sal 
450 gr. de formatge crema 
100 gr. sucre blanc
1 pot rodanxes de pinya 
2 cullerades sucre moreno
2 ous
1 culleradeta d'extracte de vainilla


Elaboració:
Preescalfeu el forn a (175°C) i cobriu un motlle per a muffins amb càpsules de paper  o greixant-lo amb esprai antiadherent.

En un bol barrejar les molles de galetes amb la mantega fosa i barregi bé. Posa una cullerada al fons de cada càpsula i presiona per formar la base.

Bateu el formatge crema  fins que quedi suau; afegir gradualment el sucre, els ous un a un i la vainilla fins que quedi esponjós.

En una cassola a foc mitjà, combineu la pinya trossejada  i el sucre moreno fins que es caramel·litzi.




Poseu dues cullerades de la barreja de formatge crema a cada capsula i cobreix-la  amb trossos de pinya caramel·litzada.

Enforneu durant uns 20 minuts o fins que estigui quallat i es mogui lleugerament al centre. Deixeu refredar completament abans de refrigerar durant almenys dues hores.




No hay comentarios:

Publicar un comentario