El te matxa és un te verd en pols, finament mòlt, reconegut pel seu alt contingut d'antioxidants, vitamines i minerals, que proporciona energia sostinguda i millora la concentració gràcies a la combinació de cafeïna i L-teanina.
Per a la planxa de pa de pessic:
3 ous L
100 gr. sucre
100 gr. farina de blat
2 culleradetes te matxa
Per al farciment:
300 ml. nata per muntar
2 cullerades sucre
Maduixes
Elaboració planxa pa de pessic:
Separem les clares dels rovells i muntem les clares a punt de neu.
Preescalfem el forn a 180º C.
En un bol gran posem els rovells juntament amb el sucre, barregem bé fins a blanquejar els rovells i ajuntem les clares muntades amb una espàtula, amb moviments envoltants.
Tamisem la farina juntament amb el te matxa i ho incorporem a la barreja anterior, barregem tot molt bé i un paper vegetal per al forn tirem la barreja i
l'allisem.
Enfornem uns 10 minuts i en un drap de cuina posem la planxa de pa de pessic enrotllada i ho deixem que refredi.
Farciment:
Mentre muntarem la nata, el recipient i la nata hauran d'estar fredes i quan estiguin semimuntades tirarem el sucre i acabem de muntar, reservem a la nevera.
Trossegem les maduixes.
I ara muntarem el pa de pessic, ho estenem al mateix drap i repartim la nata i posem a sobre els trossos de maduixes, enrotllem el pa de pessic amb l'ajuda del mateix drap i el fiquem a la nevera embolicat amb paper film.

No hay comentarios:
Publicar un comentario