360 gr. de farina
200 gr. de sucre
225 gr. de mantega a temperatura ambient
5 ous
250 ml. de llet temperada
La ratlladura de mitja taronja
200 gr.de cireres confitades vermelles
2 gotes d´extracte de taronja
1 cdta de pasta de vainilla
1 cda de canyella
Mitja cda de nou moscada
Mitja cdta de sal
Elaboració:
Preescalfar el forn a 180 º. Greixar un motlle amb esprai.
Barrejar a la batedora la mantega amb el sucre uns 5-6 minuts amb la pala.
Afegir els ous un per un. Han de quedar ben integrats amb la barreja anterior.
Barregeu la llet, la vainilla, la ratlladura i l'extracte. Reservar
Tamisar la farina, la sal i les espècies.
Anar fent la llet i la farina de tres vegades, començant per la farina i finalitzant també amb la farina.
Afegir les cireres a la barreja i abocar-hi dins del motlle.
Enfornar 1 hora i 10 minuts aproximadament o fins que en inserir un cake tester, escuradents o termòmetre ens surti net.
Deixeu-ho reposar en una reixeta uns 10-15 minuts i finalment desemmotlleu-ho.
Decorar amb sucre glass i unes groselles.
No hay comentarios:
Publicar un comentario