28 de enero de 2023

Cookies a l'estil Levain Bakery



►► INGREDIENTS ➜ 14 Galetes ◄◄

● 200 g Mantega sense sal (a temperatura ambient)● 100 g Sucre blanc
● 100 g Sucre moreno
● 2 Ou talla L
● 1 culleradeta de Pasta, extracte o essència de vainilla
● 300 g Farina de blat
● 20 g Maicena
● 1 Culleradeta de royal
● 1 Culleradeta de Bicarbonat de Sodi
● ½ Culleradeta de Sal
● 300 g Xips o gotes de xocolata negra o semiamarg
● 200 g Nous trossejades





Picar a trossets petits les nous i la xocolata i reservar.

En un vol barrejar la mantega amb el sucre blanc i el sucre moreno fins aconseguir una massa cremosa.

Bateu els ous i afegiu-hi la vainilla.

Afegir primer una meitat dels ous batuts a la barreja anterior fins a integrar i després la resta d'ou.

Ara incorporarem els ingredients secs farina, maicena, royal bicarbonat i sal, tots junts i tamisats.

Barrejarem bé i finalment afegirem les nous i la xocolata.

Farem boles d´uns 100gr. sense importar que quedin perfectes i sense apretar la massa, també les hem de posar molt separades a la safata que les enfornem ja que s'expandiran amb la calor del forn.

Ara les heu de tenir 1h. a la nevera per refredar la massa.

Al forn 180 º. 15 minuts en treure-les del forn han d'estar toves en refredar ja s'endureixen.

Aquestes galetes es solen fer gran perquè quedin de fora cruixents i toves per dins.

Espero que us agradin i si les prepareu ja em direu si us agraden. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario