Pastís de pasta de full amb fruites i crema pastissera, una de les postres més clàssiques de la nostra rebosteria. Una recepta simple i deliciosa, que tothom pot preparar sense cap problema.
El pastís consta d'una base de pasta de full que enfornarem per una banda, després farem una crema pastissera casolana ia sobre col·locarem fruita fresca tallada. Per donar brillantor a la fruita i que aquesta no s'oxidi la pinzellarem al final amb una gelatina. Com veus, no té dificultat i el resultat queda fantàstic, i de sabor boníssim.
Aquest pastís de pasta de full amb fruites i crema és ideal per rematar un menjar copiós, ja que es no es fa pesada. Perfecta també per als nens que no estiguin habituats a menjar fruita regularment; i per descomptat, molt vistosa i acolorida per servir-la en una celebració d'aniversari per exemple.
Un altre avantatge d'aquest pastís és com és de versàtil, ja que pots afegir-hi la fruita que més t'agradi.
Pasta de full
crema pastissera
fruita
gelatina
Diferents maneres de col·locar la fruita a la pasta de full
KIWI-PLATAN-GERDS-XIPS DE XOCOLATA
MADUIXES-KIWI-PLATAN-GERDS
PLATAN-RAIM-PRESSEC
MADUIXES-KIWI-PLATAN
MADUIXES-KIWI-PLATAN-RAIM
MADUIXES-KIWI-PLATAN
Com podeu veure es poden fer moltes combinacions de fruita i colors, animeu-vos i creeu la vostra pròpia decoració.
No hay comentarios:
Publicar un comentario