Per a la base:
160gr de galetes tipus Napolitana amb canyella (també poden ser galetes Maria)
50gr mantega
400ml de llet merengada (llet bullida amb sucre, canyella en branca i pela de llimona)
400ml de nata líquida per muntar
150 gr de sucre
2 sobres de quallada
Preparació:
Triturem les galetes amb una picadora i les barregem bé amb la mantega fosa.
Fem una base prement bé amb una cullera al fons del motlle i el reservem a la nevera.
Mentre la base es va refredant, preparem en un cassó els 400ml de nata, el sucre i la meitat de la llet merengada, i el posem a escalfar. D'altra banda en la llet que ens queda dissolem els dos sobres de quallada.
Quan la barreja anterior comenci a bullir, afegim el got de llet amb quallada i remenem bé perquè no quedin grumolls.
Ho retirem del foc i ho posem amb cura en el motlle. Ho deixem refredar a la nevera i en unes hores ja tenim el PASTÍS!!
Jo us recomano fer-la de un dia per l'altre, però si aneu amb presses doncs unes 4 hores són suficients perquè qualli.
Podeu decorar el pastís amb una mica de canyella en pols.
Us asseguro que serà un èxit, comprovat!
Us asseguro que serà un èxit, comprovat!
No hay comentarios:
Publicar un comentario