Ingredients:
175 gr. de sucre glass
3 clares
75 gr. de sucre fi
colorant d'aliments en pasta
Preparació:
Escalfar el forn a 175º C (aire dalt i baix). Forra una placa para forn amb paper vegetal o fer servir un tapet de silicona amb els cercles marcats.
Mesclar les ametlles moltes amb el sucre glass i tamisar al menys dues vegades per aconseguir que ens quedi ben fi.
Mesclar les ametlles moltes amb el sucre glass i tamisar al menys dues vegades per aconseguir que ens quedi ben fi.
Batrem les clares a punt de neu. Afegir primer 1/4 del sucre fi, i desprès la resta mentrestant ho estàs batent en la batedora a alta velocitat.
Afegir la mescla d’ametlla a les clares a punt de neu de forma envolvent amb l’ajuda d’una espàtula de silicona i mesclar amb cura fins que ens quedi ben suau i consistent.
Per últim, incorporar la piscà de colorant si els volem fer de colors.
Emplenar una mànega amb la preparació anterior i fer cercles damunt el paper vegetal los podeu dibuixar abans. La manega ha d’estar perpendicular a la placa, casi tocant-la. Apretar la manega fins obtenir la mida desitjada, desprès deixar d’apretar i aixecar fent un moviment de monyeca i passar al següent .
Deixar espai entre els macarons.
Donar uns copets a la part de baix de la placa varies vegades per eliminar les bombolles d’aire i deixar reposar els macarons fins que estiguin secs al torcar-los.
Afegir la mescla d’ametlla a les clares a punt de neu de forma envolvent amb l’ajuda d’una espàtula de silicona i mesclar amb cura fins que ens quedi ben suau i consistent.
Per últim, incorporar la piscà de colorant si els volem fer de colors.
Emplenar una mànega amb la preparació anterior i fer cercles damunt el paper vegetal los podeu dibuixar abans. La manega ha d’estar perpendicular a la placa, casi tocant-la. Apretar la manega fins obtenir la mida desitjada, desprès deixar d’apretar i aixecar fent un moviment de monyeca i passar al següent .
Deixar espai entre els macarons.
Donar uns copets a la part de baix de la placa varies vegades per eliminar les bombolles d’aire i deixar reposar els macarons fins que estiguin secs al torcar-los.
El temps d'assecat pot variar molt depenent del clima. Quan els tinguem secs els posarem al forn uns 12 a 15 minuts.
Una vegada cuits i gelats passarem a omplir-los.
Una vegada cuits i gelats passarem a omplir-los.
Frosting de formatge:
220 gr. de formatge en crema
230 gr. de sucre glass (tamisat)
Afegirem el sucre glass tamisat a poc a poc i continuarem baten fins que quedi tot ben lligat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario