Ingredients: per fer “Whoopies”
- 350 grams de farina
- 180 grams de mantega sense sal
-150 grams de sucre
-1 ou
- 1 culleradeta de llevat
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
-60 ml de buttermilk (llet templada i una cullerada de vinagre)
- 180 grams de mantega sense sal
-150 grams de sucre
-1 ou
- 1 culleradeta de llevat
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
-60 ml de buttermilk (llet templada i una cullerada de vinagre)
Preparació:
Prees calfem el forn a 180º i preparem la safata amb paper vegetal.
Batem la mantega i el sucre, afegim l’ essència i el ou, i seguim batent.
Afegim el buttermilk. Per últim posem la farina (esta prèviament tamisada) amb el llevat mesclant-ho lentament per que no quedin grumolls. Ha de quedar una massa molt consistent.
Posarem la massa a una manega pastissera amb una boquila de punta gran i rodona i farem petits cercles damunt del paper de forn separats uns dels altres ja que creixeran.
Posem al forn 8-10 minuts, o fins que tinguem les vores daurades.
Traiem la safata del forn i els deixem reposar 5 minuts. Desprès els passem a una reixeta per refredar-los.
Jo he farcit el meus whoopies de buttercream de nesquik de maduixa però es pot canviar el farciment al vostre gust.
Ingredients:
- 250 g de mantega sense sal
- 400 g de sucre glass
- 60 ml de llet
- 3 cullerades de nesquik de fresa
- 400 g de sucre glass
- 60 ml de llet
- 3 cullerades de nesquik de fresa
Preparació:
En un bol mesclem la llet amb el nesquik fins que es dissolgué be, afegim el sucre tamisat i la mantega a temperatura ambient i batrem a velocitat baixa un minut, desprès batrem uns 4-5 minuts a velocitat alta.
El buttercream se haurà fet cremós i totalment homogeni, si volem donar un color rosa mes intens, podem afegir una gota de colorant en pasta rosa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario